Menu
Boutique menu
Het boutique menu houdt in:
Consommé van porcini-champignon-grana padano
—
Pasta-butternut-guanciale-pecorino
—
Ossenhaas-pastinaak-shiitake-rode wijn
—
Zoet of (kaas +€10)
Voorgerechten
Geflambeerde langoustine
coppa di parma-mango-chili
Stracciatella
Coeur de boeuf - walnoot - balsamico - basilicum
Oesters
sjalot-passievrucht-basilicum (3 stuks)
Ossenhaas
‘carpaccio style’
Pasta
Tagliolini al tartufo
Verse truffel-grana padano
Orecchiette al ragù
kalfs-soffritto-fond-rode wijn
Spaghetti al nero di seppia
halve kreeft-bisque-kerstomaat
Pasta uit het menu
Vlees en vis
Filet pur “puur Italië”
Zeebaars
Courgette - shiitake - bisque
De Tagliata en zeebaars worden standaard geserveerd met patatjes uit de oven gekruid met rozemarijn en grof zeezout
Tartaar van rund-bospaddestoelen-parmigiano reggiano 30 mesi
-
Pasta-butternut-guanciale-truffel
-
Ossenhaas-knolselderij-pastinaak-sangiovese
-
Zoet of (kaas+€10)
Viergangenmenu €65/pp
Kerstavond diner
Kerstdag enkel lunch
2de kerstdag lunch&diner
31 december diner
1 januari gesloten